VEELGESTELDE VRAGEN

Heb ik garantie op een haarwerk?
Haarzorg Zwolle geeft op onze geleverde haarwerken 6 maanden garantie op fabricagefouten.

Kun je sporten met een haarwerk?
In principe kun je alles doen als je een haarwerk draagt en er zijn extra bevestiging mogelijkheden, wij adviseren u graag hierover.

Als je een haarwerk draagt en je eigen haar groeit weer aan, belemmert dat niet de groei van je eigen haar?
Nee, de betere haarwerken zijn luchtig en verstikken de nieuwe haargroei niet.

Kan ik mijn haarwerk zelf verzorgen?
Het onderhoud kunt u als een beetje handig bent gemakkelijk zelf doen, daarom leert Haarzorg Zwolle u bij aanschaf van een haarwerk hoe u en met welke producten u dat kunt doen.

Hoelang doe je met een haarwerk?
De gemiddelde levensduur van een haarwerk bedraagt 9 maanden tot een jaar, dit is afhankelijk van uw werkomgeving, sportbeoefening en talgafscheiding.
Daarom raden wij in sommige gevallen een tweede haarwerk aan, vooral als het om echt haar gaat en bij intensief gebruik.

Wat moet ik nemen? Echt haar of synthetisch haar?
Dat ligt aan de eisen die u er aan stelt, synthetisch haar heeft veel voordelen, is goedkoper en vergt minder onderhoud,
toch is bv bij gedeeltelijke haaruitval (vaak erfelijke alopecia) een haardeel van echt haar mooier het verschil laten wij u graag zien.

Retourneren van haarwerken?

Vanwege hygiëne oogpunt zijn haarwerken en haardelen uitgesloten van het consumenten herroepingsrecht, dit omwille van het risico op kruisinfectie (hoofdhuid / haar / huid) tussenpersonen.
Dit is om hygiënische en gezondheidsredenen voor zowel uzelf als anderen. Zodra de leveringsovereenkomst is getekend kunnen deze niet meer worden geretourneerd.
Dit is in overeenstemming met de wetgeving in de EU betreffende producten met betrekking tot hygiëne en gezondheid. 
Overige aangeschafte artikelen kunnen binnen 14 dagen retour, indien deze onvervuild, onbeschadigd en ongedragen zijn en zich in de originele verpakking bevinden en indien van toepassing mag het label niet verwijderd zijn.

Prepaid abonnementen.

Wij hebben diverse prepaid abonnementen, u ontvangt kortingen op diverse behandelingen en verkopen (haarwerken uitgezonderd)
meer informatie hierover kunt u vinden door deze link aan te klikken.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven